dilluns, 9 de juliol del 2012

Cerveses d'abadia


 Proposta cervesera interessant. Maredsous és una cervesa no gaire fàcil de trobar al nostre país, almenys de moment i les altres tres les podrem trobar en qualsevol hipermercat i la característica comuna és que se'n diuen d'abadia.
Cervesa Maredsous Blond: És una deliciosa cervesa d'abadia de 6% ABV tirant a dolça i afruitada i amb un final sec i lleugerament llupolat. Doble fermentació en ampolla i ben fresca és excel·lent per degustar-la tranquil·lament mentre mengem alguna cosa.
Boníssima!

Cervesa Leffe Blonde: Estupenda cervesa, bon aroma, suau i dolça, excel·lent amb formatges. Té 6,5º graus d'acohol i com tota bona cervesa d'abadia s'ha de prendre amb calma.

Recomanable.
Cervesa Affligem Blond: Excel·lent, sense excuses per no comprar-la. És una cervesa exquisida, de molt bon gust, se li noten totes les fragàncies. Bona escuma. 6,5º ABV. Cal servir-la en copa de calze i a una temperatura de 6 a 8 graus.

Molt recomanable.
Cervesa Legado de Yuste: Bona cervesa espanyola d'abadia. Segueix la tradició flamenca (de Flandes!!) en la elaboració de cerveses però amb ingredients autòctons ja que usen malta d'ordi d'Extremadura. Té un bon bouquet però potser li falta una mica de cos per semblar-se a un belga. Deixa passar més la llum que la resta de cerveses d'abadia ja que està pasteuritzada i filtrada al ser una cervesa industrial. Malgrat això és una molt bona cervesa que ara pertany al grup Heineken.

Molt bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada