dimarts, 18 de setembre del 2012

Un tastet d'Àustria

En el darrer viatge per terres del Vorarlberg austríac, situat entre el Tirol, la Vall de Rin i el Llac Constança (Bodensee) i a tocar de Baviera i del Baden-Wurtemberg vam degustar algunes cerveses que encara no havíem tastat i que després d'informar-nos una miqueta vam observar que són de les de més tirada i que més acceptació tenen entre els habitants d'aquestes terres muntanyenques.
Us farem una petita ressenya de cada cervesa provada i vagi d'antuvi que totes són elaborades amb procés industrial i per tant cap d'elles és d'elaboració artesana i malgrat això són d'excel·lent qualitat.
La proximitat amb Baviera (uns escasos 40 km) fa que les diferents classes de cervesa d'aquesta zona d'Àustria siguin les mateixes que les que podem trobar a l'estat alemany i abunden sobretot les cerveses Helles, però també les Märzen i les Kellerbier tenen molta varietat de marques i no es poden oblidar les Weizen de blat.
Una raresa, vam provar també una clara de Lietchtenstein i que a 2000 metres d'alçada estava com els àngels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada