dimarts, 18 de setembre del 2012

Visita a la fàbrica Fohrenburger

Durant la nostra estada al Vorarlberg vam fer una visita guiada a la fàbrica Fohrenburger de la ciutat de Bludenz.

Vam tenir la sort que el dia que hi vam anar, un grup d'estudiants alemanys també visitaven la fàbrica i nosaltres com a estrangers no germano-parlants ens van fer tota la visita en anglés.

Fohrenburger elabora cervesa des de 1881 i en pocs anys va crèixer com l'escuma gràcies a la construcció, durant el segle XIX, del túnel de l'Arlbergpass (16 km de túnel), on va ser escollida per proporcionar la cervesa per als seus treballadors.

Durant la visita vam veure com encara usen les cubes de macerat antigues a l'ensems de les més modernes instal·lacions del segle XXI.

La fàbrica és de les més importants d'Àustria i també de les més modernes. Fàbriquen tot tipus de cerveses, inclosa una fosca, que aquí li diuen Dunkles, i també una sense alcohol (Ohne).

Però les seves cerveses estrella són la Jubiläum i la Stifle que són excel·lents.




A part de cerveses, també fabriquen Radlers,  cerveses amb un baix grau d'alcohol i barrejades al 50% amb herbes de muntanya o fruites i tenen una divisió de refrescos que arrodoneix el negoci de l'empresa.
Vam acabar la visita anant al Biergarten Fohren Center que hi ha just al davant de la fàbrica a dinar i fer unes cervesetes. Una manera molt bona acabar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada